Bereidingswijze
1. Klop de slagroom met de poedersuiker stijf. Meng de mascarpone en de espressopoeder erdoor. Verkruimel de digestive koekjes en verdeel over de bodem van de pavlova. Schep de koffiemascarpone erop.
2. Strooi de cacaopoeder er in strakke strepen overheen. Leg hiervoor steeds 2 stroken bakpapier parallel 1 cm uit elkaar, strooi het poeder ertussen.
2. Strooi de cacaopoeder er in strakke strepen overheen. Leg hiervoor steeds 2 stroken bakpapier parallel 1 cm uit elkaar, strooi het poeder ertussen.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediënten
1. 125 ml slagroom
2. 1 el poedersuiker
3. 250 g mascarpone
4. 1 stick espressopoeder
5. 3 digestive koekjes
6. 1 pavlova (kant-en-klare bodem)
7. 2 tl cacaopoeder
2. 1 el poedersuiker
3. 250 g mascarpone
4. 1 stick espressopoeder
5. 3 digestive koekjes
6. 1 pavlova (kant-en-klare bodem)
7. 2 tl cacaopoeder
Hulpmiddelen & keukengerei
1. bakpapier
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1434143
Homepage ID
2379771
Teller
617
Bron
Allerhande
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid