Bereidingswijze
Oven
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
X
Ingrediënten
Amandel frambozen taart Ingrediënten 6 eiwitten licht geklopt 100g bloem 2tl vanille essence 100g amandelschaafsel 200g frambozen grof gehakt 160g amandelmeel 180g boter (gesmolten) 320g poedersuiker Bereiding Verwarm de oven voor op 160•C Meng de bloem met het amandelmeel, de poedersuiker, de boter, de eiwitten en de vanille-essence tot een glad beslag. Schep de frambozen erdoor. Vet een rechthoekige vorm van 15x25cm in en bekleed met bakpapier. Schep het beslag in de vorm, strijk glad en bak ongeveer 25 minuten. Bestrooi met amandelschaafsel en bak nog 10-15 minuten of tot de amandelen lichtbruin zijn.
Hulpmiddelen & keukengerei
Mixer
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1433991
Homepage ID
2193523
Teller
1447
Bron
Margriet
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid