Limburgs zuurvlees

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 06/23/2015 - 15:36
Bereidingswijze
Bak de runderlappen aan 2 kanten bruin
Voeg de klein gesneden uien toe
Daarna 1 koffiekopje azijn en 2 koffiekopjes water
Laurier en kruidnagel toevoegen naar smaak
Laat ongeveer 2 uur sudderen
Daarna in stukjes gesneden peperkoek toevoegen en
een paar eetlepels appelstroop toevoegen
voor het binden van de saus
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit is een echt Limburgs gerecht wat bij frite gegeten wordt
Ingrediƫnten
1 kilo runderlappen
2 grote uien
azijn
laurier en kruidnagel
peperkoek
appelstroop
Leuke tips
Heerlijk bij frite
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1432635
Homepage ID
2360873
Teller
92
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
Ikelly1956
Gelegenheid