Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180°C. Breng een pan met water en zout aan de kook, blancheer de aspergetips ca. 1 minuut en spoel ze af met koud water.
Klop de eieren los met peper en zout en meng de room, geraspte kaas en de bosui erdoor.
Schep de asperges erdoor. Vet de holtes van de bakvorm in met olie en verdeel het mengsel over de holtes.
Schuif in de oven en bak de muffins in ca. 20 min. gaar en bruin. Eet smakelijk. Jammer genoeg krijg ik de foto niet goed.
Klop de eieren los met peper en zout en meng de room, geraspte kaas en de bosui erdoor.
Schep de asperges erdoor. Vet de holtes van de bakvorm in met olie en verdeel het mengsel over de holtes.
Schuif in de oven en bak de muffins in ca. 20 min. gaar en bruin. Eet smakelijk. Jammer genoeg krijg ik de foto niet goed.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Muffins kennen wij als zoete lekkernij, maar met een hartige vulling is het ook heerlijk.
Ingrediënten
6 eieren, 180ml kookroom, 60 g belegen kaas,geraspt, 3 bosuitjes, het witte deel, fijngehakt.
200 g aspergetips in 4 cm stukjes gesneden, 2 eet. olie.
200 g aspergetips in 4 cm stukjes gesneden, 2 eet. olie.
Hulpmiddelen & keukengerei
Een muffin bakvorm met 6 holtes.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1430277
Homepage ID
95684
Teller
1009
Bron
Tijdschrift
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid