Gevuld croissantbrood

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 03/31/2015 - 16:47
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Rol het deeg uit en snij de punten los
- Leg het deeg met de punten naar buiten in een stervorm op het bakpapier
- Hou een cirkel open in het midden
- Verdeel de ham reepjes over het deeg rondom de cirkel
- Meng de eieren met de bieslook, breng op smaak met peper en verdeel over de ham
- Bestrooi met geraspte kaas
- Vouw de punten van buiten naar binnen over de vulling
- Bestrijk het deeg met het ei en bak het brood in ca. 25 minuten gaar en goudbruin
Afbeelding
Gevuld croissantbrood
Gevuld croissantbrood
Gevuld croissantbrood
Gevuld croissantbrood
Gevuld croissantbrood
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ook dit is een leuk gerecht voor je Paasbuffet
Ingrediƫnten
* 1 blik croissant deeg
* 100 gr beenham, in reepjes
* 2 hardgekookte eieren, gepeld en grof gehakt
* 2 eetlpls bieslook
* 100 gr geraspte belegen kaas
* 1/2 losgeklopt ei
Hulpmiddelen & keukengerei
Bakplaat met bakpapier
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
1430229
Homepage ID
282406
Teller
2435
Bron
Boodschappen
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
31
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jhcv
Gelegenheid