Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 170 graden
- Bekleed 4 holtes van de muffin vorm met de ham zodat een bakje ontstaat
- Druk er een prop aluminiumfolie in en zet de vorm ca 12 minuten in de oven tot de ham krokant wordt
- Verwijder de folie en verdeel de rucola of spinazie over de hambakjes
- Meng de tomatenblokjes met de bieslook, zout en peper en verdeel het over de rucola
- Breek de eieren boven de hambakjes
- Zet de vorm 5-6 minuten in de oven tot het eiwit gestold en de dooier nog vloeibaar is
- Wip de hambakjes voorzichtig uit de vorm en garneer met wat rucola
- Bekleed 4 holtes van de muffin vorm met de ham zodat een bakje ontstaat
- Druk er een prop aluminiumfolie in en zet de vorm ca 12 minuten in de oven tot de ham krokant wordt
- Verwijder de folie en verdeel de rucola of spinazie over de hambakjes
- Meng de tomatenblokjes met de bieslook, zout en peper en verdeel het over de rucola
- Breek de eieren boven de hambakjes
- Zet de vorm 5-6 minuten in de oven tot het eiwit gestold en de dooier nog vloeibaar is
- Wip de hambakjes voorzichtig uit de vorm en garneer met wat rucola
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijk ontbijtje.
Ingrediƫnten
* 8 plakken rauwe ham
* handje rucola of spinazie, grof gesneden
* 2 tomaten, gepeld in kleine blokjes
* 1 eetlpl gehakte bieslook of lente-/bosui
* 4 eieren
* handje rucola of spinazie, grof gesneden
* 2 tomaten, gepeld in kleine blokjes
* 1 eetlpl gehakte bieslook of lente-/bosui
* 4 eieren
Hulpmiddelen & keukengerei
Muffin vorm, ingevet
Aluminiumfolie
Aluminiumfolie
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Ontbijt
Recept ID
1430215
Homepage ID
282406
Teller
363
Bron
Boodschappen
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid