Hambakje met spiegelei

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 03/31/2015 - 16:10
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 170 graden
- Bekleed 4 holtes van de muffin vorm met de ham zodat een bakje ontstaat
- Druk er een prop aluminiumfolie in en zet de vorm ca 12 minuten in de oven tot de ham krokant wordt
- Verwijder de folie en verdeel de rucola of spinazie over de hambakjes
- Meng de tomatenblokjes met de bieslook, zout en peper en verdeel het over de rucola
- Breek de eieren boven de hambakjes
- Zet de vorm 5-6 minuten in de oven tot het eiwit gestold en de dooier nog vloeibaar is
- Wip de hambakjes voorzichtig uit de vorm en garneer met wat rucola
Afbeelding
Hambakje met spiegelei
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijk ontbijtje.
Ingrediƫnten
* 8 plakken rauwe ham
* handje rucola of spinazie, grof gesneden
* 2 tomaten, gepeld in kleine blokjes
* 1 eetlpl gehakte bieslook of lente-/bosui
* 4 eieren
Hulpmiddelen & keukengerei
Muffin vorm, ingevet
Aluminiumfolie
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Ontbijt
Recept ID
1430215
Homepage ID
282406
Teller
363
Bron
Boodschappen
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jhcv
Gelegenheid