Quicheparade met minitomaatjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/26/2015 - 20:32
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor tot 180 °C. Bekleed 10 holtes van de muffinvorm met het croissantdeeg. Kook de aspergetips 2 min. in water met zout.
Meng in een kom de room, het ei en de peterselie met zout en peper naar smaak.
Verdeel de garnalen over 4 deeg-bakjes. Verdeel de tonijn en de kappertjes over 3 bakjes. Snijd de aspergetips in drieën en verdeel met de geitenkaas over de resterende bakjes.
Schenk de kruidenroom over de vullingen en leg op elke quiche 2 halve tomaten, verschillend van kleur en afwisselend met de bolle en gesneden kant naar boven.
Bak de quiches in de voorverwarmde oven in 20-25 min. goudbruin en gaar. Serveer de quiches meteen of laat ze op een rooster afkoelen tot kamertemperatuur.
Afbeelding
Quicheparade met minitomaatjes
Aantal personen
10.00
Aantal stuks
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Leuk recept voor de paasdagen!
Ingrediënten
1 rol vers croissantdeeg ( voor 6 croissants)
50 g groene aspergetips
125 ml slagroom
1 ei
30 g peterselie
1 snufje zout
1 snufje peper
100 g Hollandse garnalen
80 g tonijnmoot in olijfolie (blikje à 160 g)
1 el kappertjes
50 g verse geitenkaas
10 cherrytomaatjes in verschillende kleuren (pick & mix)
1 muffinvorm (10 holtes)
Hulpmiddelen & keukengerei
muffinvorm
Leuke tips
Tip
Maak de quiches van tevoren. Vries ze in of bewaar ze in de koelkast. Verwarm ze in 15 min. in een voorverwarmde oven (180 °C).
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1430011
Homepage ID
1977752
Teller
361
Bron
Jumbo
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
Joyce1956
Gelegenheid