Bereidingswijze
Kluts 2 eieren in een kom,
voeg vervolgens 2 theelepels suiker en een snufje kaneel toe aan het eimengsel en roer dit goed door.
Giet in een andere kom 500 ml melk.
Snij de plakken paasbrood in kleine stukjes en doop het paasbrood eerst in de melk en vervolgens in het eimengsel.
Bak daarna het brood in een koekepan totdat er een mooi bruin korstje ontstaat.
Leg de stukjes paasbrood op een bord en strooi er poedersuiker en kaneel overheen.
voeg vervolgens 2 theelepels suiker en een snufje kaneel toe aan het eimengsel en roer dit goed door.
Giet in een andere kom 500 ml melk.
Snij de plakken paasbrood in kleine stukjes en doop het paasbrood eerst in de melk en vervolgens in het eimengsel.
Bak daarna het brood in een koekepan totdat er een mooi bruin korstje ontstaat.
Leg de stukjes paasbrood op een bord en strooi er poedersuiker en kaneel overheen.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heb je tweede paasdag wat paasbrood over.
Dan is dit overheerlijk !
Dan is dit overheerlijk !
Ingrediƫnten
Paasbrood (8 plakken)
500 ml. melk
kaneel
suiker
2 eieren
roomboter
stroop
500 ml. melk
kaneel
suiker
2 eieren
roomboter
stroop
Leuke tips
Giet een beetje stroop in een kommetje en serveer dit op het bord samen met een klontje koude boter.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1429963
Homepage ID
1086361
Teller
113
Bron
Met dank aan Ambachtsbakker Wim Blom uit Hasselt
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid