Bereidingswijze
-snij 8 rondjes uit het bladerdeeg met behulp van een klein schoteltje
-snij de zalmfilet en de gerookte zalm in blokjes en meng met de geitenkaas, room, de fijngesneden basilicum, peper en zout
-verdeel de massa over 4 rondjes van het deeg en leg de andere rondjes erop en druk ze goed aan
-bestrijk met de eierdooiers en bak in een wafelijzer
garnering:
-maak de rucola aan met walnotenolie, citroensap, peper en zout en serveer dit bij de wafeltjes
-snij de zalmfilet en de gerookte zalm in blokjes en meng met de geitenkaas, room, de fijngesneden basilicum, peper en zout
-verdeel de massa over 4 rondjes van het deeg en leg de andere rondjes erop en druk ze goed aan
-bestrijk met de eierdooiers en bak in een wafelijzer
garnering:
-maak de rucola aan met walnotenolie, citroensap, peper en zout en serveer dit bij de wafeltjes
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere amuse die ook als voorgerecht kan worden gegeven
Ingrediƫnten
-1 pak bladerdeeg
-400 g verse zalmfilet
-4 sneetjes gerookte Schotse zalm
-120 g verse geitenkaas
-3 dl room
-1 bosje basilicum
-2 eierdooiers
-1 zakje rucola
-walnotenolie
-sap van 1 citroen
-400 g verse zalmfilet
-4 sneetjes gerookte Schotse zalm
-120 g verse geitenkaas
-3 dl room
-1 bosje basilicum
-2 eierdooiers
-1 zakje rucola
-walnotenolie
-sap van 1 citroen
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Fusion
Soort gerecht / gang
Amuse
Recept ID
1429929
Homepage ID
1090993
Teller
1133
Bron
delicieux
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid