Bereidingswijze
Bieslook in stukjes van plm. 5 cm knippen.
Besmeer elk plakje rookvlees met roomkaas.
Leg hierop een laagje bieslooksprietjes (plm. 4 of 5 stuks).
Laat het bieslook een beetje uitsteken.
Bestrooi met wat versgemalen zwarte peper.
Rol het rookvlees strak op.
Steek er een prikker in.
Besmeer elk plakje rookvlees met roomkaas.
Leg hierop een laagje bieslooksprietjes (plm. 4 of 5 stuks).
Laat het bieslook een beetje uitsteken.
Bestrooi met wat versgemalen zwarte peper.
Rol het rookvlees strak op.
Steek er een prikker in.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
20.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit borrelhapje is weer onderdeel van de hapjes die ik op mijn man's verjaardag maakte.
Het hapje had ik ooit geproefd bij een schoonzusje, die vertelde dat zij het uit de Allerhand had.
Ik vond het heerlijk en de rest van onze gasten ook.
Het hapje had ik ooit geproefd bij een schoonzusje, die vertelde dat zij het uit de Allerhand had.
Ik vond het heerlijk en de rest van onze gasten ook.
Ingrediƫnten
bieslook
100 gram roomkaas naturel
100 gram rookvlees
vers gemalen peper
100 gram roomkaas naturel
100 gram rookvlees
vers gemalen peper
Hulpmiddelen & keukengerei
cocktailprikkers
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1429767
Homepage ID
886977
Teller
474
Bron
Allerhande
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Glutenvrij
Kippenei eiwitvrij
Notenvrij
Sojavrij
Gelegenheid