Bereidingswijze
Dag tevoren de minimozzarella goed uitlekken en vermengen met de groene pesto.
Minimaal 8 uur laten intrekken. Af en toe roeren.
Kerstomaatjes over de breedte doormidden snijden.
Achtereenvolgens aan cocktailprikker rijgen:
half kerstomaatje (bolle kant aan buitenzijde!), stukje basilicum, bolletje mozzarella, stukje basilicum en dan weer kerstomaatje met bolle kant naar buitenzijde.
Minimaal 8 uur laten intrekken. Af en toe roeren.
Kerstomaatjes over de breedte doormidden snijden.
Achtereenvolgens aan cocktailprikker rijgen:
half kerstomaatje (bolle kant aan buitenzijde!), stukje basilicum, bolletje mozzarella, stukje basilicum en dan weer kerstomaatje met bolle kant naar buitenzijde.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
30.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit hapje heb ik al heel vaak gemaakt, maar nog niet op Smulweb gezet (tenminste niet terug kunnen vinden).
De mozzarella wordt vooraf gemarineerd in pesto en heeft daardoor veel meer smaak.
Ziet er vrolijk uit en smaakt heerlijk.
De mozzarella wordt vooraf gemarineerd in pesto en heeft daardoor veel meer smaak.
Ziet er vrolijk uit en smaakt heerlijk.
Ingrediƫnten
1 bakje kerstomaatjes
2 zakjes mini-mozzarella
2 eetlepels groene pesto
Plm. 24 blaadjes basilicum
2 zakjes mini-mozzarella
2 eetlepels groene pesto
Plm. 24 blaadjes basilicum
Hulpmiddelen & keukengerei
cocktailprikkers
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1429765
Homepage ID
886977
Teller
3423
Drank
Uit
Bookmarked
20
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Kippenei eiwitvrij
Notenvrij
Sojavrij
Gelegenheid