Borrelhapje - Parmaham met rucola, pesto en pijnboompitten

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 03/20/2015 - 20:10
Bereidingswijze
Bestrijk elk plakje Parmaham met de pesto.
Leg hierop een bundeltje rucola.
Rol de plakjes op.
Vastzetten met een cocktailprikker.
Afbeelding
Borrelhapje - Parmaham met rucola, pesto en pijnboompitten
Aantal personen
8.00
Aantal stuks
16.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit recept heb ik ergens vandaan, maar kan niet terugvinden waar.
Onderdeel van een schaal lekkere borrelhapjes ter gelegenheid van de verjaardag van mijn man.
Eén van onze gasten lust geen kaas, dus dit hapje zonder kaas, speciaal voor hem. Maar ook de "kaaseters" vonden dit lekker.
Ingrediënten
150 gram Parmaham of serrnoham of lekkere rauwe ham
bakje verse groene pesto (zelf gemaakt of uit het koelvak van de supermarkt)
plm 30 gram of iets meer rucola
25 gram geroosterde pijnboompitten
Hulpmiddelen & keukengerei
cocktailprikkers en schaal om op te dienen.
Leuke tips
Voor iedereen die geen kaas lust.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1429763
Homepage ID
886977
Teller
2007
Bron
????
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Koemelkvrij
Kippenei eiwitvrij
Sojavrij
Author Image
pwiggers
Gelegenheid