Paasbrunch: Omelet met gerookte zalmsnippers

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 03/09/2015 - 16:45
Bereidingswijze
Haal de gerookte zalmsnippers uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Neem een RVS schaal, doe de eieren er in, voeg de creme fraiche toe, peper en zout en roer goed door elkaar. Neem een koekenpan met bijpassende deksel. Doe er olie in en giet er, goed verdeeld, het eiermengsel in. Laat enkele minuten op niet te hoog vuur bakken. Verdeel dan de gerookte zalmsnippers over de omelet. Was de bieslook of de lente ui en snipper heel fijn. Verdeel gelijkmatig over de omelet. Deksel op de pan en op laag vuur nog enkele minuten doorbakken tot hij mooi gaar en gestold is. Serveer op een mooi bord, deel door twee of klap dubbel en deel door twee.
Afbeelding
Paasbrunch: Omelet met gerookte zalmsnippers
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ik was recepten aan het zoeken voor de paasbrunch, er is zoveel en wil elk jaar weer iets anders. Mijn oog viel hierop, niet de kip en het ei, maar wel de vis en het ei. Ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook super lekker! Als je straks een luxe paasbrunch wilt maken dan kom je hiermee heel goed  voor de dag.
Ingrediënten
5 eieren maat M
150 gr gerookte zalmsnippers (kopen bij de visboer)
Olijfolie
1 el creme fraiche
Vers gemalen zwarte peper
Zeezout fijn
Paar stelen verse bieslook (lente ui kan ook prima)
Hulpmiddelen & keukengerei
Koekenpan met passende deksel, rvs schaal
Leuke tips
Lekker met groene tomatensalade en warm stokbrood.

Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Vis
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1429393
Homepage ID
1987700
Teller
5523
Bron
Internet en iets aangepast
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
30
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
Fressnapf
Gelegenheid