Bereidingswijze
1 : Butch&Dutch worst bieslook zwarte peper
8 kwartel eitjes , gekookt 3 min.
1 dl. Rode wijn
300 gr. Gezouten roomboter.
Kook de eitjes 3 min. pel voorzichtig , het eigeel is nog zacht ( als het goed is ) ,
knijp de worsten uit , en maak er dunnen plakken van 10 x 10 cm .
verpak wederom zachtjes , de eitjes. Met het gehakt.
Smelt de boter en wijn op laag vuur.
Braad de gehakt /ei balletjes ongeveer 15 min.
serveer warm.
2:
2 pakken k&k carpaccio
8 kwartel eitjes , gekookt 5 min. hard
rol de eitjes in het vlees, gebruik de dressing en pitjes voor de garnering
serveer op kamer temperatuur.
3:
8 plakjes piere josef( abdij kaas ) 10 cm lang
8 kwartel eitjes gekookt 3 min.
seleriezout
cocktailprikker
rol de kaasplakjes om de warme eitjes heen, bestrooi de kaas met iets seleriezout.
Serveer met cocktail prikker in een kommetje, eigeel gaat uitlopen na het prikken.
4:
8 pepadew pepers met room kaas,
8 kwartel eitjes
2 el. Oude geraspten kaas.
Schep de roomkaas uit de pepers, houd apart.
Dep de pepers droog, en breek in 8 pepers een eitje.
Verdeel de bewaarde roomkaas over de 8 pepers en bestrooi met de oude kaas.
bak 5 min in de poffertjes pan tot de kaas mooi gesmolten is .
8 kwartel eitjes , gekookt 3 min.
1 dl. Rode wijn
300 gr. Gezouten roomboter.
Kook de eitjes 3 min. pel voorzichtig , het eigeel is nog zacht ( als het goed is ) ,
knijp de worsten uit , en maak er dunnen plakken van 10 x 10 cm .
verpak wederom zachtjes , de eitjes. Met het gehakt.
Smelt de boter en wijn op laag vuur.
Braad de gehakt /ei balletjes ongeveer 15 min.
serveer warm.
2:
2 pakken k&k carpaccio
8 kwartel eitjes , gekookt 5 min. hard
rol de eitjes in het vlees, gebruik de dressing en pitjes voor de garnering
serveer op kamer temperatuur.
3:
8 plakjes piere josef( abdij kaas ) 10 cm lang
8 kwartel eitjes gekookt 3 min.
seleriezout
cocktailprikker
rol de kaasplakjes om de warme eitjes heen, bestrooi de kaas met iets seleriezout.
Serveer met cocktail prikker in een kommetje, eigeel gaat uitlopen na het prikken.
4:
8 pepadew pepers met room kaas,
8 kwartel eitjes
2 el. Oude geraspten kaas.
Schep de roomkaas uit de pepers, houd apart.
Dep de pepers droog, en breek in 8 pepers een eitje.
Verdeel de bewaarde roomkaas over de 8 pepers en bestrooi met de oude kaas.
bak 5 min in de poffertjes pan tot de kaas mooi gesmolten is .
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Aantal stuks
32.00
Vertel iets leuks over dit recept
tegenwoordig kun je bij de super gelukkig alleen bio kwartel eitjes halen, tenminste bij de ah.
en die gaan we massaal bedeken, gebruiken en verstopen, het is ten slotte pasen :)
grotere versie van kiekeboe, bekijk onze noordhollandse held martin
tapa,s 2.0
kiekeboeh!
en die gaan we massaal bedeken, gebruiken en verstopen, het is ten slotte pasen :)
grotere versie van kiekeboe, bekijk onze noordhollandse held martin
tapa,s 2.0
kiekeboeh!
Ingrediƫnten
Butch&Dutch worst bieslook zwarte peper
8 kwartel eitjes , gekookt 3 min.
1 dl. Rode wijn
300 gr. Gezouten roomboter.
2 pakken k&k carpaccio
8 kwartel eitjes , gekookt 5 min.
8 plakjes piere josef( abdij kaas ) 10 cm lang
8 kwartel eitjes gekookt 3 min.
seleriezout
cocktailprikker
8 pepadew pepers met room kaas,
8 kwartel eitjes
2 el. Oude geraspten kaas.
8 kwartel eitjes , gekookt 3 min.
1 dl. Rode wijn
300 gr. Gezouten roomboter.
2 pakken k&k carpaccio
8 kwartel eitjes , gekookt 5 min.
8 plakjes piere josef( abdij kaas ) 10 cm lang
8 kwartel eitjes gekookt 3 min.
seleriezout
cocktailprikker
8 pepadew pepers met room kaas,
8 kwartel eitjes
2 el. Oude geraspten kaas.
Hulpmiddelen & keukengerei
braadpan
poffertjespan
poffertjespan
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1429359
Homepage ID
2289241
Teller
321
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid