Paaseieren

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/05/2015 - 16:14
Bereidingswijze
Kook de eieren hard (ongeveer 10 min.)
Snij de eieren bovenaan net niet helemaal door
Pel de eieren en haal het eigeel eruit en doe dit in een apart schaaltje.
Meng zout, kerrie door het eigeel en voeg de mayonaise toe. Roer dit om totdat een smeuïg geheel wordt
Doe het eigeel in een spuitzak en spuit mooie toefjes in de holte van het eiwit.
Zet daarna het kapje terug.
Snij van de wortel driehoekjes voor de snaveltjes en plak de krenten op ooghoogte.
Leg wat slablaadjes als garnering op een schaal en zet daar tussen in de paaskuikentjes
Afbeelding
Paaseieren
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit is een erg leuk gerecht voor een Paasbrunch of gewoon als borrelhapje.
Het is makkelijk te maken en succes gegarandeerd.
Ingrediënten
10 eieren
mayonaise
zout
kerriepoeder
klein stukje wortel
20 krenten
war sla voor decoratie
Hulpmiddelen & keukengerei
pan
spuitzak met spuitmond
leuke schaal
Leuke tips
Dit is ook erg leuk om samen met kinderen te maken.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1429243
Homepage ID
2144793
Teller
1003
Bron
Gemaakt tijdens een workshop
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
Lideke1
Gelegenheid