Bereidingswijze
Snipper de ui.
Meng vervolgens alle ingredienten door elkaar en draai er mooie hapklare ballen van (let op, ze krimpen iets in de ban, dus niet te klein draaien)
Verhit de olie met boter in de pan en bak de gehaktballetjes mooi bruin
Meng vervolgens alle ingredienten door elkaar en draai er mooie hapklare ballen van (let op, ze krimpen iets in de ban, dus niet te klein draaien)
Verhit de olie met boter in de pan en bak de gehaktballetjes mooi bruin
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Aantal stuks
40.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zodra de gehaktballetjes van (oma) Marjan op tafel verschijnen springen de gasten als wilde, hongerige dieren er op af, waarop na enkele seconden het lege bakje treurig op de tafel blijft staan. Dus dat recept moést ik hebben en deel ik graag met jullie!
Ingrediënten
1 kilo rundergehakt
Gehaktkruiden, niet bang zijn
2 á 3 teentjes knoflook
2 uien
Veel paprikapoeder
Ketchup
Ketjap
1 ei
Peper, en soms wat sambal
Zout, niet te zuinig en als je denkt dat het genoeg is, dan nog een beetje erbij
Olie en roomboter
Gehaktkruiden, niet bang zijn
2 á 3 teentjes knoflook
2 uien
Veel paprikapoeder
Ketchup
Ketjap
1 ei
Peper, en soms wat sambal
Zout, niet te zuinig en als je denkt dat het genoeg is, dan nog een beetje erbij
Olie en roomboter
Hulpmiddelen & keukengerei
Braadpan
Kom
Schone handen (zonder ringen/sieraden
Kom
Schone handen (zonder ringen/sieraden
Leuke tips
Vergeet niet te proeven!
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1429197
Homepage ID
2051948
Teller
23658
Bron
Oma Marjan
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid