Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 graden, meng alle meel , honing en de helft van de kaneel, giet er dan rustig de gesmolten olie en roomboter bij en meng tot een goed samenhangend deeg.
2. Bekleed de vorm met bakpapier en druk het deeg met de bolle kant van een lepel aan.
3. Rasp de appel en meng met de overgebleven kaneel en rozijnen. Strooi dit mengesel over de bodem en zet het blik 30 minuten in de oven.
4. Laat goed afkoelen alvorens aan te snijden.
2. Bekleed de vorm met bakpapier en druk het deeg met de bolle kant van een lepel aan.
3. Rasp de appel en meng met de overgebleven kaneel en rozijnen. Strooi dit mengesel over de bodem en zet het blik 30 minuten in de oven.
4. Laat goed afkoelen alvorens aan te snijden.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een lekker gezond gerecht met pure ingrediënten. Volledig zonder schuldgevoel kun je deze heerlijke taart eten. Ook kun je zelf met de ingrediënten wisselen, waardoor het ineens een hele andere taart wordt.
Ingrediënten
50 gr havermout
50 gr amandelmeel
50 gr boekweitmeel
15 gr gesmolten kokosolie
25 gr roomboter
35 gr honing
50 gr rozijnen
2 eetlepels kaneel
3 appels
50 gr amandelmeel
50 gr boekweitmeel
15 gr gesmolten kokosolie
25 gr roomboter
35 gr honing
50 gr rozijnen
2 eetlepels kaneel
3 appels
Hulpmiddelen & keukengerei
Een bakvorm van ongeveer 20cm doorsnede.
Oven.
Oven.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1426713
Homepage ID
2151064
Teller
2662
Bron
http://veganuts.nl
Drank
Uit
Bookmarked
16
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Koemelkvrij
Kippenei eiwitvrij
Sojavrij
Gelegenheid