Appeltaart van Mama

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/09/2014 - 22:17
Bereidingswijze
maak het beslag klaar met de bovenstaande ingredienten in een mixkom.
Daarna eerst een laag beslag dan de rozijnen dan de appelen .
Dan nog een dun laagje beslag  
 90 minuten  in de oven, dan 4 eetlepels    
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit is het recept van mijn moeder voor een heerlijke appeltaart. Als er thuis een verjaardag wordt gevierd 
is het geen feest als deze appeltaart niet gemaakt zou zijn. Mensen rijden er voor om om tante Wil haar appeltaart te komen eten.
Ingrediënten
2   2000 gram appelen  4,a5 lepels abrikozen jam    500  gram witte rozijnen1 eet lepel  citroen raspt1theelepel kaneel500 gram  cakemeel500 gram boter500gram  bastert suiker  of bruine suiker ook erg lekker3 eieren wat melk zodat  het beslag smeuig  wordt  
Hulpmiddelen & keukengerei
Ovenplaat met rand 
Leuke tips
ingemaakte abrikozen  2 minuten warmen  en over de hele taart uit smeren  
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1426121
Homepage ID
1364273
Teller
27
Bron
Mama
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
miekesteijn
Gelegenheid