Bereidingswijze
maak het beslag klaar met de bovenstaande ingredienten in een mixkom.
Daarna eerst een laag beslag dan de rozijnen dan de appelen .
Dan nog een dun laagje beslag
90 minuten in de oven, dan 4 eetlepels
Daarna eerst een laag beslag dan de rozijnen dan de appelen .
Dan nog een dun laagje beslag
90 minuten in de oven, dan 4 eetlepels
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit is het recept van mijn moeder voor een heerlijke appeltaart. Als er thuis een verjaardag wordt gevierd
is het geen feest als deze appeltaart niet gemaakt zou zijn. Mensen rijden er voor om om tante Wil haar appeltaart te komen eten.
is het geen feest als deze appeltaart niet gemaakt zou zijn. Mensen rijden er voor om om tante Wil haar appeltaart te komen eten.
Ingrediënten
2 2000 gram appelen 4,a5 lepels abrikozen jam 500 gram witte rozijnen1 eet lepel citroen raspt1theelepel kaneel500 gram cakemeel500 gram boter500gram bastert suiker of bruine suiker ook erg lekker3 eieren wat melk zodat het beslag smeuig wordt
Hulpmiddelen & keukengerei
Ovenplaat met rand
Leuke tips
ingemaakte abrikozen 2 minuten warmen en over de hele taart uit smeren
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1426121
Homepage ID
1364273
Teller
27
Bron
Mama
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid