Bereidingswijze
bloem met boter,poedersuiker,een ei en een snufje zout tot een glad deeg kneden en in vershoudfolie 1 uur laten rusten in de koelkast.frambozen pureren met de staafmixer os paasseviet.het koude deeg met een op bloem bestrooid aanrecht tot een dikte van 3 mm uitrollen en in een ingevette springvorm beleggen.e oven voorverwarmen op 180 gr
kwark goed doorroeren met suiker,snufje zout,slagroom en eieren.de vulling over het deeg verdelen,frambozenpuree met een eetlepel over de kwarkmassa verdelen en een beetje met elkaar verroeren.de taart in de voorverwarmde oven ong 1 uur laten bakken
kwark goed doorroeren met suiker,snufje zout,slagroom en eieren.de vulling over het deeg verdelen,frambozenpuree met een eetlepel over de kwarkmassa verdelen en een beetje met elkaar verroeren.de taart in de voorverwarmde oven ong 1 uur laten bakken
Afbeelding
Aantal personen
12.00
Aantal stuks
12.00
Vertel iets leuks over dit recept
een makkelijke en heerlijke taart
Ingrediënten
voor het deeg
250 gr bloem,125 gr boter,75 gr poedersuiker,1 ei en snufje zout
voor de vulling
200gr frambozen,500gr kwark 20% vet,80 gr suiker,200 gr slagroom en 5 eieren
250 gr bloem,125 gr boter,75 gr poedersuiker,1 ei en snufje zout
voor de vulling
200gr frambozen,500gr kwark 20% vet,80 gr suiker,200 gr slagroom en 5 eieren
Hulpmiddelen & keukengerei
staafmixer of passeviet,springvorm en oven
Leuke tips
de afgekoelde taart met frambozen en poedersuiker bestrooien
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Duits
Recept ID
1425593
Homepage ID
2066788
Teller
213
Bron
duitsland magazine
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid