Bereidingswijze
Scheid de eidooiers van het eiwit
Roer 75 gram suiker en een paar druppels water stevig door de eidooiers
Klop het eiwit en de rest van de suiker luchtig
Voeg de kokos en het eierdooimengsel toe, luchtig doorroeren
Maak hiervan kleine porties met een lepel op een ingevette en met bloem bestoven bakplaat
Bestrooi ze metpoedersuiker en bak ze in 15 min goudbruin bij 180 graden.
Serveer de koekjes warm!
Eet smakelijk!
Roer 75 gram suiker en een paar druppels water stevig door de eidooiers
Klop het eiwit en de rest van de suiker luchtig
Voeg de kokos en het eierdooimengsel toe, luchtig doorroeren
Maak hiervan kleine porties met een lepel op een ingevette en met bloem bestoven bakplaat
Bestrooi ze metpoedersuiker en bak ze in 15 min goudbruin bij 180 graden.
Serveer de koekjes warm!
Eet smakelijk!
Aantal stuks
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ik heb deze een aantal keren gemaakt op een verjaardag en zomaar op vakantie!
En met succes! Iedereen vroeg het recept! Vandaar dat ik het nu maar smulweb zet!
Karen
En met succes! Iedereen vroeg het recept! Vandaar dat ik het nu maar smulweb zet!
Karen
Ingrediƫnten
1 zakje geraspte kokos
150 gram suiker
2 eieren
2 eetlepels
2 eetlepels poedersuiker
150 gram suiker
2 eieren
2 eetlepels
2 eetlepels poedersuiker
Hulpmiddelen & keukengerei
Weegschaal
1 eetlepel
2 mengkommen
(Hetelucht) oven (voorverwarmd)
Bakplaat
1 eetlepel
2 mengkommen
(Hetelucht) oven (voorverwarmd)
Bakplaat
Bereidingstijd
20-30 min
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1425057
Homepage ID
2242152
Teller
145
Bron
Op de achterkant van een pakje kokos
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid