Bereidingswijze
Maak de champignons schoon, snijd deze in plakjes en doe deze in een pan.
Doe een scheut ketjap manis bij de champignons en breng dit aan de kook. Kook het 5 a 10 minuten en doe de champignons in een vergiet. Goed laten afkoelen.
Snipper ondertussen een ui en snijd wat bieslook.
Als de champignons afgekoeld zijn dan meng je de ui en de bieslook erdoor en doe je er mayonaise of fritessaus naar smaak bij. Alles door elkaar mengen en dan het liefst een tijdje in de koelkast laten staan zodat de smaken lekker door kunnen trekken.
Lekker op een toastje of stokbrood.
Doe een scheut ketjap manis bij de champignons en breng dit aan de kook. Kook het 5 a 10 minuten en doe de champignons in een vergiet. Goed laten afkoelen.
Snipper ondertussen een ui en snijd wat bieslook.
Als de champignons afgekoeld zijn dan meng je de ui en de bieslook erdoor en doe je er mayonaise of fritessaus naar smaak bij. Alles door elkaar mengen en dan het liefst een tijdje in de koelkast laten staan zodat de smaken lekker door kunnen trekken.
Lekker op een toastje of stokbrood.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Champignonssalade
Ingrediënten
Champignons
Ui
Ketjap Manis
Mayonaise of fritessaus
Bieslook
Ui
Ketjap Manis
Mayonaise of fritessaus
Bieslook
Hulpmiddelen & keukengerei
Pan
Snijplank
Schilmes
Snijplank
Schilmes
Bereidingstijd
10-20 min
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
1424811
Homepage ID
2220551
Teller
104
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid