Bereidingswijze
Snij de Turkse broden open
beleg de eerste met:
Ailoli (beide kanten van het brood)
rucola sla
plakken geitenkaas
rauwe ham
de 2e:
beleg deze met:
heksenkaas aan beider zijden
ijsbergsla
kipfilet (ruim)
ei en tomaat stukjes
de 3e:
deze beleg je met:
Roomkaas (aan beider zijde)
zalm (gerookt)
rucola
beleg de eerste met:
Ailoli (beide kanten van het brood)
rucola sla
plakken geitenkaas
rauwe ham
de 2e:
beleg deze met:
heksenkaas aan beider zijden
ijsbergsla
kipfilet (ruim)
ei en tomaat stukjes
de 3e:
deze beleg je met:
Roomkaas (aan beider zijde)
zalm (gerookt)
rucola
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk Turksbrood op 3 varianten:
Super makkelijk voor als je eters heb op een verjaardag, snel klaar en super gewaardeerd!
Super makkelijk voor als je eters heb op een verjaardag, snel klaar en super gewaardeerd!
Ingrediënten
3 X Turks broden
Geitenkaas plakken
heksenkaas
Roomkaas
Ailoli
Rauwe ham
Kipfilet
zalm
Rucola
ijsbergsla
ei gekookt
tomaat
Geitenkaas plakken
heksenkaas
Roomkaas
Ailoli
Rauwe ham
Kipfilet
zalm
Rucola
ijsbergsla
ei gekookt
tomaat
Hulpmiddelen & keukengerei
groot mes om de broden mee door te snijden
Leuke tips
Ik heb deze al een paar keer voorgeschoteld op een verjaardag als er eters zijn, ipv soep of patat maar deze wordt zeer op prijs gesteld! Elke keer goede berichten en zo snel klaar!
Je kunt natuurlijk door variëren met smaak!
Je kunt natuurlijk door variëren met smaak!
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1423867
Homepage ID
1970690
Teller
26749
Bron
M'n Schoonzus
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid