Bereidingswijze
WRIJF DE EIDOOIERS DOOR EEN FIJNE ZEEF. MENG DE MACCHA DOOR DE WHISKY EN WERK DAARNA ALLE INGREDIENTEN GRONDIG DOOR ELKAAR.VERDEEL DE KRUIDENBOTER OVER 6 MOOIE KLEINE BAKJES OF GLAASJES EN DEK ZE AF MET FOLIE. ZET ZE 24 UUR IN DE KOELKAST. HAAL ZE EEN UURTJE VOOR HET ETEN UIT DE KOELKAST EN ZET ZE WEG BIJ KAMERTEMPERATUUR ZODAT DE KRUIDENBOTER MOOI SMEERBAAR IS.
Aantal personen
24.00
Aantal stuks
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
DEZE KRUIDENBOTER IS VOORAL LEKKER BIJ een GEGRILDE ZALMMOOT. of op het stokbrood /toast met gerookte zalm/gegrilde zalm. Makkelijk bij een buffet waar u hoge ogen mee gaat scoren.
Ingrediënten
175 GRAM ZACHTE ROOMBOTER2 HARDGEKOOKTE EIDOOIERS1 EETLEPEL MACCHA (GROENE THEE POEDER)3 EL WHISKY2 VOLLE THEELEPELS JONNIE BOER LEMON PEPPER1 THL FIJNE ZEEZOUTKRISTALLEN
Hulpmiddelen & keukengerei
fijne zeef- 6 mooie glaasjes
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Scandinavisch
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
1423229
Homepage ID
1422094
Teller
306
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid