Bereidingswijze
- Maak een sausje van de ketjap, honing en sambal;
- Snij de paprika's en bosui in kleine stukjes;
- Smeer de wraps goed in met het sausje;
- Plakjes kipfilet op de wraps verdelen, ongeveer 5 per wrap.
- Verdeel de paprika en bosuitjes over de wraps;
- Wraps strak oprollen en in aluminiumfolie rollen;
- Die de opgerolde wraps wel even in een schaal of bak (i.v.m. lekken) en zet ze in de koelkast;
- Volgende dag of na een aantal uur, in stukjes snijden.
Eet smakelijk :)
- Snij de paprika's en bosui in kleine stukjes;
- Smeer de wraps goed in met het sausje;
- Plakjes kipfilet op de wraps verdelen, ongeveer 5 per wrap.
- Verdeel de paprika en bosuitjes over de wraps;
- Wraps strak oprollen en in aluminiumfolie rollen;
- Die de opgerolde wraps wel even in een schaal of bak (i.v.m. lekken) en zet ze in de koelkast;
- Volgende dag of na een aantal uur, in stukjes snijden.
Eet smakelijk :)
Aantal personen
15.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijke variatie op de wrap borrelhapjes!
Ingrediƫnten
- 4 wraps
- 20 kipfiletplakjes
- 1 rode paprika, in kleine stukjes
- 1 gele paprika, in kleine stukjes
- 1 bosje bosui, in kleine stukjes
- 6 eetl. ketjap
- 6 eetl. honing
- 2 eetl. sambal
- 20 kipfiletplakjes
- 1 rode paprika, in kleine stukjes
- 1 gele paprika, in kleine stukjes
- 1 bosje bosui, in kleine stukjes
- 6 eetl. ketjap
- 6 eetl. honing
- 2 eetl. sambal
Hulpmiddelen & keukengerei
- Schaaltje
- Eetlepel
- Snijplank
- Mes
- Aluminiumfolie
- Eetlepel
- Snijplank
- Mes
- Aluminiumfolie
Bereidingstijd
10-20 min
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1422037
Homepage ID
2010564
Smaak
H
Teller
1303
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Een dag van te voren of een aantal uren van te voren maken, zodat de smaken goed in de wrap trekken.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid