Bereidingswijze
snijd de ontdooide bladerdeegplakjes 2x diagonaal door. (je hebt nu dus 4 driehoekjes)
leg in elk plakje een cocktailworstje en rol deze dicht
vouw de puntjes ook dicht om uitlekken van het vleesvocht te voorkomen.
rol een stukje (ontbijt)spek om het rolletje bladerdeeg
leg de bladerdeegjes op een bakplaat met bakpapier en schuif deze in de voorverwarmde oven.
na c.a. 15 minuten zijn ze goubruin  en klaar.
let op! ze zijn erg heet door de spek!
smakelijk eten
leg in elk plakje een cocktailworstje en rol deze dicht
vouw de puntjes ook dicht om uitlekken van het vleesvocht te voorkomen.
rol een stukje (ontbijt)spek om het rolletje bladerdeeg
leg de bladerdeegjes op een bakplaat met bakpapier en schuif deze in de voorverwarmde oven.
na c.a. 15 minuten zijn ze goubruin  en klaar.
let op! ze zijn erg heet door de spek!
smakelijk eten
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
cocktailworstjes in bladerdeeg met spek omhuld
Ingrediënten
pak bladerdeeg
blik cocktailworstjes
dunne plakjes (ontbijt)spek
Â
blik cocktailworstjes
dunne plakjes (ontbijt)spek
Â
Hulpmiddelen & keukengerei
hete lucht oven 200 graden
bakplaat
bakpapier
bakplaat
bakpapier
Leuke tips
heerlijk tijdens feestjes met mayonaise ketjup of curry.
zowel warm als koud te serveren.
zowel warm als koud te serveren.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1422024
Homepage ID
2163937
Teller
101
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Hete lucht oven voor verwarmen op 200 graden
ontdooien bladerdeeg.
Â
ontdooien bladerdeeg.
Â
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid