kwarktaart zonder gilatine

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 05/12/2014 - 13:38
Bereidingswijze
~~
om te beginnen doe je de slagroom stijf mixen,
zo lang mogelijk blijven mixen zo wordt et romig.
Als de slagroom stijf is doe je er de vanille suiker & suiker bij,
ondertussen door blijven mixen.
Nu pak je een spatel en roer je et beslag,
hier doe je nu kwark en yoghurt bij. dit moet je blijven roeren met een spatel.
Je pakt een lange schaal, die je bv in de oven kan doen.
Je doet de lange vingers op de bodem, gooit er een laagje beslag over heen,
dan doe je er weer lange vingers op en dan weer een laagje beslag.
Je kunt zoveel lagen maken als dat je wilt. Deze schaal,kom, laat je 1 24 uur in de koelkast.
En dan is et hard, en luchtig.
Voor de garnering neem je bv verse aardbeien, je snijd ze in stukken en garneert de gele kom ermee.


~~ik heb ipv de lange vingers een pak speculaasjes verkruimeld en met 50 gram zachtgemaakte boter vermengt en dat als bodem gedaan
daarna de kwarkmengsel erop en aan laten stijven,wel een schaal onder de bakvorm doen wand er komt wel iets vocht uit de kwark taart maar al met al is hij best stijf en heerlijk lekker
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
~~simpel en lekker recept van kwarktaart
Ingrediƫnten
~~1.5 mok yoghurt 1 kwark ( 500 gr)( liefst aarbeien smaak)
2 pakken langevingers
200 ml slagroom
2 vanille suiker
200 gram suiker

Hulpmiddelen & keukengerei
mengkom, mixer
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1421733
Homepage ID
1208272
Teller
193
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
ninal
Gelegenheid