Bereidingswijze
Zeef de bloem met het bakpoeder. Mix in een kom margarine met bastensuiker tot een luchtige consistencie. Voeg eieren achter elkaar toe. Mix na elk ei tot alle ingredienten zijn samenvoegd. Voeg gezeefde bloem met het bakpoeder toe en meng. Voeg de helft van geconfijt fruiten rozijnen toe en meng nog een keer. ( als het geconfijt fruit te grot zijn dan moet je tot kleine stukje snijden)
Vet een cakeform in met boter en besprenkel de bodem met paneermeel. Giet het beslag in de vorm. Bak eerst voor 20 minuuten op 160 graden en daarna 35-40 min of langer op 175 of 180 graden.
Vet een cakeform in met boter en besprenkel de bodem met paneermeel. Giet het beslag in de vorm. Bak eerst voor 20 minuuten op 160 graden en daarna 35-40 min of langer op 175 of 180 graden.
Afbeelding
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker en makkelijk
Ingrediƫnten
210g margarine,
150g wiite bastendsuiker,
4 eieren,
300g tarwebloem,
geconfijt fruit
rozijnen
150g wiite bastendsuiker,
4 eieren,
300g tarwebloem,
geconfijt fruit
rozijnen
Bereidingstijd
> 120 min
Recept ID
1421381
Homepage ID
2217622
Smaak
Z
Teller
138
Bron
van blog
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid