Bereidingswijze
Neem 4 ovenvaste creme brulee schaaltjes en vet licht in met olijfolie. Bekleed elk vormpje met 2 plakjes rauwe ham zowel aan de rand als de bodem. Voorzichtig een ei stukslaan en in het midden van de vorm doen. Zorg dat de dooier niet stuk gaat. Ei bovenop kruiden met een snufje zout en peper. Heteluchtoven voorverwarmen op 180 graden, bakjes in het midden neerzetten en 10 minuten bakken. Casinobrood roosteren en diagonaal doorsnijden en warm met toast serveren. Rauwe ham is niet vet en erg lekker.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Mmmm. Niet alleen vreselijk smulbaar, maar ook een hele leuke presentatie op je Paasontbijt. Snel te maken, het enige wat je nodig hebt zijn vier (of meer) creme brulee schaaltjes. Dat waren dus weer voldoende leuke ei ideetjes, de rest volgt volgens jaar.
Ingrediƫnten
4 eieren (maat L)
8 plakken rauwe ham (Ardennerham of Schwarzwalder schinken van de Lidl)
4 sneetjes wit casinobrood
Olijfolie
Snufje zeezout
Snufje zwarte peper
8 plakken rauwe ham (Ardennerham of Schwarzwalder schinken van de Lidl)
4 sneetjes wit casinobrood
Olijfolie
Snufje zeezout
Snufje zwarte peper
Hulpmiddelen & keukengerei
Creme brulee bakjes.
Leuke tips
Met toast.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1421200
Homepage ID
1987700
Smaak
H
Teller
219
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid