Bereidingswijze
Meng creme fraiche met mayonaise, ketchup, citroensap en de cognac. Roer de garnalen erdoor. Bewaar er een paar om ernaast te leggen en garneer voor de leuk met een takje verse bieslook. Koud serveren.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Momenteel heb ik een overschot aan garnalen, dus gelijk weg smullen. Dit hapje is ook erg lekker en niet alleen op brood. Ook een heel leuk klein voorgerechtje met Pasen, Pinksteren of met de kerst. Dit is vele malen lekkerder dan al dat spul wat je kant en klaar koopt. De cognac haalt de smaak flink omhoog. Lekkerste garnalen zijn de Texelse Noordzee garnalen vers van de TX65, o.a. te koop bij de Hanos.
Ingrediƫnten
1 bakje verse Hollandse garnalen
100 gr creme fraiche
100 gr mayonaise
2 el tomaten ketchup
1 el vers geperst citroensap
1 el cognac
100 gr creme fraiche
100 gr mayonaise
2 el tomaten ketchup
1 el vers geperst citroensap
1 el cognac
Hulpmiddelen & keukengerei
Schaal
Leuke tips
Lekker als cocktail, amuse, voorafje en natuurlijk als hele luxe salade op brood.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Vis
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1421049
Homepage ID
1987700
Smaak
H
Teller
3011
Drank
Uit
Bookmarked
22
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid