Italiaanse scrambled eggs met mozzarella en tomaat

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 04/06/2014 - 11:18
Bereidingswijze
Eieren in een schaal doen en goed door elkaar klutsen. Ui snipperen, tomaten en mozzarella in blokjes hakken. Doe olie in de wok en alles in de pan doen. Door wokken tot de eieren gestold zijn en de mozzarella begint te lopen (smelten). Op smaak brengen met peper en zout en meteen warm serveren aan de keukentafel met een plakje komkommer.
Afbeelding
Italiaanse scrambled eggs met mozzarella en tomaat
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke en feestelijke versie van roerei en echt super lekker. Leuk met Pasen om variatie aan te brengen met eieren. Prima voor de paasbrunch want hier smullen kinderen ook van. Binnen 10 minuten klaar.
Ingrediƫnten
6 eieren
1 zakje mozzarella
2 tros tomaten
1 klein uitje
Klein scheutje olijfolie
Vers gemalen zwarte peper
Zeezout
Hulpmiddelen & keukengerei
Wok
Leuke tips
Heerlijk op brood, met toast of met warme krokante ciabatta.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Ontbijt
Recept ID
1421008
Homepage ID
1987700
Smaak
H
Teller
684
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
16
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
Fressnapf
Gelegenheid