Bereidingswijze
Kook de eieren hard in 8 minuten, pel en snijd ze in plakjes. Plakjes ei fijn hakken in blokjes en bieslook fijnhakken. Yoghurt, halvanaise, mosterd mengen. Ei en 80 procent van de bieslook erdoorheen mengen. Als het nog te dik is eventueel nog een beetje yoghurt toevoegen. Proeven en op smaak brengen met peper en zout. In afgesloten bakje in de koelkast zetten (2 dagen houdbaar) of gelijk gebruiken en de rest van de verse bieslook eroverheen strooien.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Niet alleen lekker op brood, maar ook op toast bij een aperitief. Ook de kleintjes smullen hiervan. Leuk idee voor de Pasen bij de paasbrunch. Dit is voldoende voor 4 porties danwel 2x2 royaal belegde boterhammen.
Ingrediƫnten
7 kleine eieren
2 el magere yoghurt
1 el halvanaise
2 tl mosterd
Bosje verse bieslook
Snufje peper
Snufje zout
2 el magere yoghurt
1 el halvanaise
2 tl mosterd
Bosje verse bieslook
Snufje peper
Snufje zout
Hulpmiddelen & keukengerei
Schaal, bakje met deksel
Leuke tips
Lekker op brood of op toast.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1420720
Homepage ID
1987700
Smaak
H
Teller
2937
Drank
Uit
Bookmarked
23
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid