Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Bij de paasbrunch wilde ik eens iets anders als het ewige gekookte eitje of het roerei. Ben dan op dit idee gekomen. Mijn gasten waren positief verrast.
Ingrediƫnten
4 Eieren
4 grote Tomaten
Zout
Peper
Bieslook
4 grote Tomaten
Zout
Peper
Bieslook
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1414031
Homepage ID
2148226
Teller
285
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Van de gewassen en afgedroogde tomaten het dakje afsnijden en met een lepeltje uithollen.
De binnenkant van de tomaten met zout en peper bestrooien.
De bieslook klein snijden en in ieder tomaat een beetje bieslook doen.
Vervolgens komt in iedere tomaat een rauw ei.
Alle eieren in een beboterde ovenschaal zetten en in de oven bei 180 graden 15-20 minuten laten garen.
Bij het aanrichten het dakje van de tomaat schuin tegen de tomaat zetten.
Leuk bij een brunch,lunch of bij een paasbuffet.
De binnenkant van de tomaten met zout en peper bestrooien.
De bieslook klein snijden en in ieder tomaat een beetje bieslook doen.
Vervolgens komt in iedere tomaat een rauw ei.
Alle eieren in een beboterde ovenschaal zetten en in de oven bei 180 graden 15-20 minuten laten garen.
Bij het aanrichten het dakje van de tomaat schuin tegen de tomaat zetten.
Leuk bij een brunch,lunch of bij een paasbuffet.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid