Salade van Mango sugarsnaps lente-ui en garnalen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 04/01/2013 - 08:56
Bereidingswijze
Bak de garnalen met boter in ca 1 minuut glazig. strooi de peterselie er over en roer het goed door.
Verdeel de mangosalade over de borden en leg op elke salade 4 garnalen. Garneer met een paar takjes petreselie
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke Salade als voorgerecht bij een lentemaal
Ingrediƫnten
1 rijpe Mango
150 gr sugarsnaps
2 lente uitjes
2 knoflooktenen
16 grote garnalen met staart
1 eetlepel peterselie
1 klont Bakboter

Voor de vinaigrette
1 eetlepel sesamolie
1 eetlepel olijf olie
2 eetlepels witte wijn azijn
1 eetlepel verse koriander
1 teentje fijngehakte knoflook
2 theelepels poedersuiker
1 thee lepel citroensap
20 gr fijngehakte verse gember
1 kleine rode chilipeper
Peper en zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
1412361
Homepage ID
2133998
Smaak
S
Teller
280
Bron
Wining & dining 2011
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
1.Ontvel de mango , snij deze in plakken van de pit af en dan in reepjes
2.Was de sugarsnaps en de lentenuitjes, snijd de lentenuitjes in kleine ringen
3. Snijd voor de vinaigrette het chilipepertje in de lengte door en verwijder de pitten. was de helften in water en snijd ze heel fijn
4. meng de ingrediƫnten van de vinaigrette in een kom
5. voeg de Mango, de sugersnaps en de lenten-ui toe aan de vinaigrette
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
I_Ruigt
Gelegenheid