Bereidingswijze
Meng het ei met de zure room, de olie en het sinaasappelsap in een kom.
Meng in een andere kom de gezeefde bloem met het kaneelpoeder en de suiker.
Meng nu de ingrediënten uit de eerste kom met de ingrediënten uit de tweede kom.
Wentel de frambozen lichtjes door de bloem. Verdeel het deeg over een beboterde muffinvorm (bekleed ze met papieren vormpjes).
Duw de frambozen in het deeg.
Zet 25 minuten in een op 108°C voorverwarmde oven.
Meng in een andere kom de gezeefde bloem met het kaneelpoeder en de suiker.
Meng nu de ingrediënten uit de eerste kom met de ingrediënten uit de tweede kom.
Wentel de frambozen lichtjes door de bloem. Verdeel het deeg over een beboterde muffinvorm (bekleed ze met papieren vormpjes).
Duw de frambozen in het deeg.
Zet 25 minuten in een op 108°C voorverwarmde oven.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Ingrediënten
1 ei
200 g zure room
4 eetlepels plantaaridige olie
het sap van 1 sinaasappel
240 g zelfrijzende bloem
1/2 theelepel kaneel
een kopje suiker
125 g frambozen
een beetje extra bloem
200 g zure room
4 eetlepels plantaaridige olie
het sap van 1 sinaasappel
240 g zelfrijzende bloem
1/2 theelepel kaneel
een kopje suiker
125 g frambozen
een beetje extra bloem
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven
Muffinvorm
Muffinvorm
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1412331
Homepage ID
2065760
Smaak
Z
Teller
144
Bron
Libelle
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid