Romeinse Lamsbout

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 03/25/2013 - 16:37
Bereidingswijze
Pel en plet de knoflook. Vermeng met broodkruim, peterselie, zout en peper. Voeg olie toe tot smeuïge massa ontstaat. Olie de bout en bestrijk met de pasta. Olie erover en in 1,5 uur braden in de oven. Bedruip regelmatig met braadvocht.
Aantal personen
6.00
Ingrediënten
2 tenen knoflook
2 koppen broodkruim
3 el Peterselie
Olijfolie
1,5 Kg lamsbout
Leuke tips
Als je hete bouillon aan de bout toevoegt, kun je er halverwege aardappelen bijleggen.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1412149
Homepage ID
1988981
Smaak
H
Teller
785
Bron
Weet het niet.
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200gr.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
Cook6
Gelegenheid