Bereidingswijze
Frisse cranberrycheesecake
Bron:
Allerhande 13 2008
Specificaties
nagerecht
10 stuks
25 min , wachten 50 min
goed vooraf te bereiden
--------------------------------------------------------------------------------
dit is een top 9
cake recept
bekijk ze allemaal
--------------------------------------------------------------------------------
Ingrediënten
200 g country cookies, in stukken
50 g roomboter, zacht
600 g roomkaas naturel
50 ml sinaasappelsap
150 g suiker
100 g witte chocolade, in stukjes
3 eieren, losgeklopt
1 zak cranberry`s (340 g)
100 ml rode port
bestellen
Materialen
staafmixer of keukenmachine
springvorm (Ø ca. 24 cm)
bakpapier
Voedingswaarden (per stuk)
Energie:515 kcalEiwit:16 gVet:34 gKoolhydraten:36 g
Type
gebak, fusion, overig, kerst, koken met wijn, feestelijk, hobbykoken
Bereiden
Verwarm de oven voor op 175 ºC. Verkruimel de koekjes met de boter in de keukenmachine of met de staafmixer en verdeel over in de met bakpapier beklede springvorm. Druk goed aan. Meng de roomkaas met het sinaasappelsap, de suiker, de chocolade en de eieren in de keukenmachine of met de staafmixer. Verdeel het daarna over het koekjesmengsel in de springvorm. Bak de cheesecake in het midden van de oven in 50 min. gaar. Neem uit de oven, laat iets afkoelen. Kook de cranberry`s in de port tot de port stroperig is en de cranberry`s zijn opengebarsten. Verdeel de cranberry`s over de cheesecake.
video afspelenBakvormen bekleden
Tip
U kunt de cheesecake `s ochtends bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast
Bron:
Allerhande 13 2008
Specificaties
nagerecht
10 stuks
25 min , wachten 50 min
goed vooraf te bereiden
--------------------------------------------------------------------------------
dit is een top 9
cake recept
bekijk ze allemaal
--------------------------------------------------------------------------------
Ingrediënten
200 g country cookies, in stukken
50 g roomboter, zacht
600 g roomkaas naturel
50 ml sinaasappelsap
150 g suiker
100 g witte chocolade, in stukjes
3 eieren, losgeklopt
1 zak cranberry`s (340 g)
100 ml rode port
bestellen
Materialen
staafmixer of keukenmachine
springvorm (Ø ca. 24 cm)
bakpapier
Voedingswaarden (per stuk)
Energie:515 kcalEiwit:16 gVet:34 gKoolhydraten:36 g
Type
gebak, fusion, overig, kerst, koken met wijn, feestelijk, hobbykoken
Bereiden
Verwarm de oven voor op 175 ºC. Verkruimel de koekjes met de boter in de keukenmachine of met de staafmixer en verdeel over in de met bakpapier beklede springvorm. Druk goed aan. Meng de roomkaas met het sinaasappelsap, de suiker, de chocolade en de eieren in de keukenmachine of met de staafmixer. Verdeel het daarna over het koekjesmengsel in de springvorm. Bak de cheesecake in het midden van de oven in 50 min. gaar. Neem uit de oven, laat iets afkoelen. Kook de cranberry`s in de port tot de port stroperig is en de cranberry`s zijn opengebarsten. Verdeel de cranberry`s over de cheesecake.
video afspelenBakvormen bekleden
Tip
U kunt de cheesecake `s ochtends bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast
Aantal personen
0.00
Ingrediënten
200gram country cookies,50 gram roomboter,600 gram roomkaas,50ml sinaasappelsap,150 gram suiker,100gram witte chocolade,3 eieren, 1zak cranberry`s, 100ml rode port,
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1412073
Homepage ID
1034180
Smaak
R
Teller
1913
Bron
allerhande
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
keukenmachine, staafmixer,springvorm bakpapier
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid