Paastaart

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/21/2013 - 20:26
Bereidingswijze
Verwarm het citroensap en roer de uitgeknepen gelatine erdoor tot deze is opgelost. Laat niet koken. Klop de mascarpone met de yoghurt en honing door elkaar en klop het gelatinemengsel er goed en gelijkmatig doorheen. Giet dit in de springvorm en schud even zodat grote luchtbellen verdwijnen. Laat de taart afgedekt in de koelkast minimaal 3 uur opstijven. Neem de taart uit de vorm en decoreer met
paaseitjes.
Afbeelding
Paastaart
Aantal personen
6.00
Ingrediënten
1/2 pak digestive biscuits
50 gram gesmolten boter
6 blaadje gelatine
sap van 1/2 citroen
250 gram mascarpone
250 gram Griekse yoghurt
100 gram crèmehoning
gemengde gevulde paaseitjes (wit, melk en puur), gehalveerd

Hulpmiddelen & keukengerei
springvorm 20 cm Ø
vershoudfolie
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1412046
Homepage ID
1977752
Smaak
R
Teller
8320
Bron
Boodschappen pasen 2013
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
31
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maal de biscuits fijn in een keukenmachine en giet de gesmolten boter erbij tot alles goed is vermengd. Bekleed de springvorm met vershoudfolie en druk het biscuitmengsel goed aan op de bodem. Laat opstijven in de koelkast. Week de gelatine circa 5 minuten in koud water.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
Joyce1956
Gelegenheid