Wortelsoep met geitenkaastoast

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 03/13/2013 - 21:09
Bereidingswijze
1. Schil de aardappel en de wortelen en snij in stukjes.
2. Verwarm een scheutje olie in een ruime pan en fruit hierin de uisnippers zacht. Voeg aardappel- en wortelstukjes toe en roerbak. Overgiet met de bouillon. Voeg gemalen koriander toe, kruid met versgemalen peper en zout. Breng aan de kook, dek de pan af en laat gaar koken.
3. Bewerk met de staafmixer en kruid bij indien nodig.
4. Toast de sneden brood, snij diagonaal door en bestrijk met zachte geitenkaas. Kruid met versgemalen peper en werk af met een blaadje koriander.
Afbeelding
Wortelsoep met geitenkaastoast
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 grof gehakte ui
1 aardappel
500 gr wortelen
1,2 liter groentebouillon
1 bosje verse koriander
1/2 koffielepel gemalen koriander
4 sneden toastbrood
200 gr zachte geitenkaas
Olijfolie
Leuke tips
5. Strooi de rest van de verse korianderblaadjes in de soep en serveer met de geitenkaastoast.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1411744
Homepage ID
2065760
Smaak
H
Teller
116
Bron
Kook Spar
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
TooDelicious
Gelegenheid