Bereidingswijze
 Hollandaise-saus maken en warm houden in thermoskan. Asperges wassen. Houtige uiteinden eraf snijden. Asperges goed schillen.
Beetgaar koken in water met een schepje suiker en een klontje boter.
Baconplakken knapperig bakken in droge koekenpan.
Asperges goed laten uitlekken en op schaal leggen.
Eieren pellen en fijn hakken.
Asperges garneren met hardgekookte eieren, hamsoorten en bacon. Lekker met de Hollandaise-saus.
Beetgaar koken in water met een schepje suiker en een klontje boter.
Baconplakken knapperig bakken in droge koekenpan.
Asperges goed laten uitlekken en op schaal leggen.
Eieren pellen en fijn hakken.
Asperges garneren met hardgekookte eieren, hamsoorten en bacon. Lekker met de Hollandaise-saus.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zalige aspergeschotel met 2 soorten ham, gekookte eieren, knapperige bacon en een heerlijke Hollandaise saus.
Zie mijn recept Hollandaise-saus-5-variaties.
Zie mijn recept Hollandaise-saus-5-variaties.
Ingrediënten
Basisrecept Hollandaise-saus zie bij omschrijving!
1,5 kg witte asperges
8 plakken Parmaham
8 plakken goede gekookte ham
8 plakken bacon
suiker
4 eieren (hardgekookt)
klontje boter
1,5 kg witte asperges
8 plakken Parmaham
8 plakken goede gekookte ham
8 plakken bacon
suiker
4 eieren (hardgekookt)
klontje boter
Hulpmiddelen & keukengerei
Pan(nen)
garde
koekenpan
garde
koekenpan
Leuke tips
Lekker met nieuwe (gekookte) aardappelen.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1402249
Homepage ID
886977
Smaak
R
Teller
2155
Bron
Aangepast recept uit Kochen&Genieszen 5-2012
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Notenvrij
Sojavrij
Gelegenheid