Bereidingswijze
De paprika`s met 2 el olijolie, de resterende knoflook, het sinasappelsap en wat zout en peper afgedekt in 10 min. smoren.
Daarna in de blender pureren tot een gladde saus.
De gamba`s op een grillpan 3-4 min roze bakken en ze per 3 aan een tapasspiesje steken.
Daarna in de blender pureren tot een gladde saus.
De gamba`s op een grillpan 3-4 min roze bakken en ze per 3 aan een tapasspiesje steken.
Aantal personen
8.00
Ingrediƫnten
1 zak diepvriesgamba`s van 250 gr, ontdooid en drooggedept
3 tenen knoflook
geperste sap en rasp van 1 sinasappel
1/2 el paprikapoeder
4 el olijfolie
2 rode parika`s in stukjes
3 tenen knoflook
geperste sap en rasp van 1 sinasappel
1/2 el paprikapoeder
4 el olijfolie
2 rode parika`s in stukjes
Hulpmiddelen & keukengerei
tapasspiesjes
Leuke tips
Spiesje met een beetje saus op bordjes of in een klein glaasje serevren
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1400372
Homepage ID
356927
Smaak
R
Teller
1009
Bron
Aldi foldertje voor Pasen
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De gamba`s marineren met 1 geperste teen knoflook, sinasappelrasp, paprikapoeder, wat zout en peper en 2 el olijolie.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid