Bereidingswijze
1. Doen alle droge ingrediƫnten in een schaaltje en meng goed.
2. Meng ei erdoor.
3. Nu word de melk en olie erdoor gemengd.
4. Meng vanille-essence erdoor.
5. Vet schaaltje in met boter en doen beslag in schaaltje.
6. Bak voor 5 min. op hoogste stand in magnetron.
7. Laat pudding op een schaaltje glijden met onderkant kant naar boven.
2. Meng ei erdoor.
3. Nu word de melk en olie erdoor gemengd.
4. Meng vanille-essence erdoor.
5. Vet schaaltje in met boter en doen beslag in schaaltje.
6. Bak voor 5 min. op hoogste stand in magnetron.
7. Laat pudding op een schaaltje glijden met onderkant kant naar boven.
Afbeelding
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een iets steviger cakeje dan normaal, maar door de stevigheid krijgt het meer een `bite` en met een nootachtige/gekarameliseerde smaak.
Experimenteer zelf beetje en kijk welke tijd het beste werkt in jou magnetron.
Experimenteer zelf beetje en kijk welke tijd het beste werkt in jou magnetron.
Ingrediƫnten
4 e bloem
4 e suiker
2 e cacaopoeder
1 ei, losgeklopt
3 e melk
3 e zonnebloemolie
1/8 t vanille-essence
1 schaaltje
4 e suiker
2 e cacaopoeder
1 ei, losgeklopt
3 e melk
3 e zonnebloemolie
1/8 t vanille-essence
1 schaaltje
Leuke tips
Serveer met met bolletjes vanille roomijs en met Pasen, paaseitjes.
Of voor een door de weeks dag met slagroom of chocolade saus met kersen of aardbeien.
Verantwoord eten is het niet, maar wel heel lekker.
Of voor een door de weeks dag met slagroom of chocolade saus met kersen of aardbeien.
Verantwoord eten is het niet, maar wel heel lekker.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1400340
Homepage ID
1066450
Smaak
Z
Teller
1538
Bron
Proeven en experimenteren
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid