Bereidingswijze
Bestrooi de kipfilets met peper en zout. Leg ze in de overschaal en leg onder elke filet twee schijfjes citroen. leg over elke filet twee plakjes bacon. Strooi de bosuitjes en de peterselie over de kipfilet.Bedek elke kipfilet met twee eetlepels van het creme fraiche mengsel en smeer een beetje uit. Doe het geheel 40 minuten in de overn op 200 graden.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker fris en romig ovengerecht.
Ingrediƫnten
twee kipfilets
1 citroen
5 eetlepels creme fraiche
gedroogde verkruimelde rode pepertjes (oa bij turkse winkel), handje gesnede verse peterselie, 4 bosuitjes, 4 plakjes ontbijtspek, teentje knoflook, peper en zout
1 citroen
5 eetlepels creme fraiche
gedroogde verkruimelde rode pepertjes (oa bij turkse winkel), handje gesnede verse peterselie, 4 bosuitjes, 4 plakjes ontbijtspek, teentje knoflook, peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
ovenschaal, knoflookpers, rasp
Leuke tips
Lekker met een salade en aardappeltjes.
Bereidingstijd
30-60 min
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1391073
Homepage ID
1414395
Teller
2193
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.Snijd 4 dunne plakjes van de citroen. Rasp een deel van de schil (ongeveer halve eetlepel).
Snijd de bosuitjes in kleine ringetjes. Meng de creme fraiche met een theelepel rode pepertjes, knofloof en geraspte citroen en beetje zout.
Snijd de bosuitjes in kleine ringetjes. Meng de creme fraiche met een theelepel rode pepertjes, knofloof en geraspte citroen en beetje zout.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid