Bereidingswijze
breng de room aan de kook. Voeg 2 eetlepels van het kookvocht toe en blijf zolang roeren tot een lichtgebonden saus is verkregen. Voeg er wat zout en peper aan toe. Warm de aspergestukjes in de saus op. Schep er vlak voor het opdienen de zalmreepjes door.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Ingrediënten
500 gr blanke asperges in stukjes van 3 cm
zout
200 gr verse zalmfilet in reepjes met een lengte van 3 cm
2 dl slagroom
witte peper uit de molen
1/2 eetlepel fijngesneden verse dille
zout
200 gr verse zalmfilet in reepjes met een lengte van 3 cm
2 dl slagroom
witte peper uit de molen
1/2 eetlepel fijngesneden verse dille
Hulpmiddelen & keukengerei
aspergepan
Leuke tips
Strooi er dille over. Serveer met aardappels of knapperig brood
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1390114
Homepage ID
1358835
Smaak
H
Teller
4261
Bron
internet
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Schil de asperges en snij ze in stukjes van 3 cm Zet de asperges op in ruim kokend water met zout. Laat ze 10 minuten koken, schakel daarna de warmtebron uit. Laat de asperges 10 minuten in de pan staan. Stort ze daarna op een zeef of in een vergiet. Laat de asperges uitlekken
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid