Omeletwrap met hollandse garnalen en avocado

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 04/06/2011 - 15:57
Bereidingswijze
Meng in een kom de avocado, garnalen, mayonaise en peterselie en voeg naar smaak zout en peper toe. Klop de eieren los met melk, kerriepoeder en een snufje zout. Smelt in een koekepan een klontje boter en verdeel een kwart van het eimengsel over de bodem. Bak de omelet tot de bovenkant net droog is en bak er zo nog drie. Verdeel een beetje rucola over de omeletten en shep er een brede reep salade op. Rol de omeletten stevig op en snijd ze schuin doormidden. Leg op ieder bord twee halve omeletwraps.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Brunchgerecht
Ingrediƫnten
2 rijpe avocado`s, in blokjes
200 gr. hollandse garnalen
2 eetlepels mayonaise
2 eetlepels peterselie, fijngehakt
6 eieren
75 ml melk
1 theelepel kerriepoeder
25 gr. boter
half zakje rucola
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1389815
Homepage ID
1289399
Smaak
A
Teller
2413
Bron
aldi
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
inakok
Gelegenheid