Bereidingswijze
Maak de makreel in een kom fijn en meng de mayonaise, bieslook en peterselie erdoor.
Breng op smaak met wat zout en peper. Rol de sneetjes brood met een deegroller uit tot lange, dunne lappen. Schep op elk lapje aan een korte kant een streep makreel en rol de sneetjes stevig op. Bak de rolletjes in de oven op een met bakpapier beklede bakplaat in 10-15 minuten goudbruin. Laat ze iets afkoelen en snijd ze daarna schuin door. Verdeel de sla op een schaal en zet de broodrolletjes er rechtop tussen.
Breng op smaak met wat zout en peper. Rol de sneetjes brood met een deegroller uit tot lange, dunne lappen. Schep op elk lapje aan een korte kant een streep makreel en rol de sneetjes stevig op. Bak de rolletjes in de oven op een met bakpapier beklede bakplaat in 10-15 minuten goudbruin. Laat ze iets afkoelen en snijd ze daarna schuin door. Verdeel de sla op een schaal en zet de broodrolletjes er rechtop tussen.
Aantal personen
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Brunchgerecht, 6 personen
Ingrediƫnten
1 gerookte makreel, schoongemaakt
2 eetlepels mayonaise
1 eetlepel bieslook, fijngeknipt
1 eetlepel peterselie, fijngehakt
6 sneetjes witbrood, zonder korst
1 zakje slamix
sla
2 eetlepels mayonaise
1 eetlepel bieslook, fijngeknipt
1 eetlepel peterselie, fijngehakt
6 sneetjes witbrood, zonder korst
1 zakje slamix
sla
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1389814
Homepage ID
1289399
Smaak
H
Teller
2240
Bron
aldi folder
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid