Lamskoteletjes in Mosterdsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/13/2010 - 23:15
Bereidingswijze
In steelpan fond, cognac en Dijonmosterd op hoog vuur in ongeveer 10 minuten laten inkoken tot ongeveer 2 dl. intussen lamskoteletjes bestrooien met zout en peper. In koeken pan 75 g boter verhitten.De lamskoteletjes in ongeveer 5 á 6 minuten rosé bakken, halverwege keren. warm houden in aluminiumfolie.Braadvet afgieten en ingekookte fond in pan schenken. Aanbaksel losroeren en ongeveer 1 minuut op hoog vuur koken.Pan van het vuur af halen en de mosterd en rest van boter door saus roeren De lamskoteletjes over de borden verdelen. Saus erover scheppen. Lekker met aardappelpuree en Bloemkool
Eet smakelijk.
Afbeelding
Lamskoteletjes in Mosterdsaus
Aantal personen
4.00
Ingrediënten
4 dl vleesfond
4 eetlepels cognac
2 theelepel Dijonmosterd
100 gram boter of margarine
12 lamskoteletjes zout, peper
1 eetlepel mosterd
aluminiumfolie
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Streekgerecht
Recept ID
1385149
Homepage ID
850317
Smaak
P
Teller
2405
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
hermanvanelst
Gelegenheid