Bereidingswijze
1. rooster amandelschaafsel in droge koekenpan en laat afkoelen
2. snijd kapjes van kiwis en hol ze uit met lepel. Snij vruchtvlees in fijne blokjes en meng met fijngesneden aardbeien, frambozen en suiker
3. vul uitgeholde kiwis met fruitsalade, schep er wat vanillekwark op en strooi amandelschaafsel erover.
Serveer direct.
2. snijd kapjes van kiwis en hol ze uit met lepel. Snij vruchtvlees in fijne blokjes en meng met fijngesneden aardbeien, frambozen en suiker
3. vul uitgeholde kiwis met fruitsalade, schep er wat vanillekwark op en strooi amandelschaafsel erover.
Serveer direct.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Ingrediƫnten
1 el amandelschaafsel
6 kiwis
125 g frambozen
125 g aardbeien
2 el basterdsuiker
4 el vanillekwark
6 kiwis
125 g frambozen
125 g aardbeien
2 el basterdsuiker
4 el vanillekwark
Bereidingstijd
0-10 min
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1377576
Homepage ID
831747
Teller
1570
Bron
lekkerleven april 2010
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid