Eieren met kerriesaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 03/30/2010 - 12:09
Bereidingswijze
Verwarm de boter in een pan en fruit hierin de ui met de kerriepoeder. Voeg dan de bloem toe, roer het geheel door elkaar en giet al roerende de bouillon scheutje voor scheutje erbij. Kook de saus, voeg de koffiemelk toe en maak het geheel op smaak af met zout en peper, Leg de eieren in een schaal met de bolle kant naar boven en giet hierover de kerriesaus.
Afbeelding
Eieren met kerriesaus
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
8 hardgekookte gehalveerde eieren
40 gr. boter of margarine
40 gr. bloem
1/2 l. bouillon
1 kleingesneden ui
2 tl. kerriepoeder
scheutje koffiemelk
zout, peper
Leuke tips
Serveer hierbij bloemkool of witte kool en aardappelpuree.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Indiaas
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1376991
Homepage ID
1413519
Teller
1049
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
antpe
Gelegenheid