Bereidingswijze
Pureer de eieren, dille, mosterd, ansjovis en de helft van de boter met de staafmixer fijn. Breng op smaak met (versgemalen) peper. Verdeel het mengsel over 4 sneetjes brood en leg de andere sneetjes erop. Besmeer elke sandwich aan beide zijden met de rest van de boter. Snijd elke sandwich in 3 repen. Bak de broodreepjes in een koekenpan in 1-2 minuten per kant goudbruin.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Energie 220 kCal- Eiwit 6 g- Vet 14 g- Koolhydraten 18 g (per eenpersoonsportie)
Ingrediƫnten
2 eieren, hardgekookt en gepeld
2 eetlepels verse dille, fijngesneden
2 eetlepels mosterd
2 ansjovisfilets, fijngesneden
75 g zachte boter
8 sneetjes wit casinobrood, zonder korst
2 eetlepels verse dille, fijngesneden
2 eetlepels mosterd
2 ansjovisfilets, fijngesneden
75 g zachte boter
8 sneetjes wit casinobrood, zonder korst
Hulpmiddelen & keukengerei
staafmixer
Leuke tips
Serveer met extra mosterd.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Scandinavisch
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1376895
Homepage ID
1160051
Smaak
H
Teller
3242
Bron
AllerHande 04 2007
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid