Oeuf `en cocotte`

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 03/27/2010 - 15:06
Bereidingswijze
Verdeel van het basilicum over de schaaltjes. Schep in elk schaaltje een eetlepel crème fraîche. Strooi er zout en (versgemalen) peper naar smaak over. Breek er voorzichtig een ei boven. Strooi er nog wat basilicum en zout en (versgemalen) peper op. Gaar het ei 10-15 minuten in de oven.
Afbeelding
Oeuf `en cocotte`
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Energie 130 kCal- Eiwit 7 g- Vet 11 g- Koolhydraten 1 g (per eenpersoonsportie)
Ingrediënten
3 takjes verse basilicum, in reepjes
4 eetlepels crème fraîche
4 eieren
Hulpmiddelen & keukengerei
ramequins (kleine keramieken schaaltjes), ingevet
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1376879
Homepage ID
1160051
Smaak
R
Teller
1138
Bron
AllerHande 04 2009
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
nmbvv
Gelegenheid